Home Club-info Weekbrief Senioren Jeugdafdeling Supportersvereniging Sponsoring Webshop 

Kledingsponsoring 

Alle teams - van kabouters tot A-jeugd, van 5e tot 1e elftal spelen in door het bedrijfsleven gesponsorde tenues. Daar zijn we erg trots op. Desondanks is er ieder jaar weer behoefte aan vernieuwing.     

De kosten voor de kledingsponsoring zijn sterk afhankelijk van de hoedanigheid van aankleding. Aankleding van een team kan gaan van alleen een shirt met reclame tot een volledige uitrusting met shirt, broek en kousen. 

Met name bij de jeugd wordt gestreefd naar alleen shirtsponsoring. Voor een volledig team moet men dan uitgaan bij de pupillen (9 shirts + keepersshirt) van een bedrag van maximaal  €  250,-- incl btw, bij de juinoren (14 shirts + keepersshirt) maximaal €  350,--.

Voor een complete uitrusting met shirt, broek en kousen moet men ervan uitgaan dat de kosten tussen de €  700,-- en €  800,-- komen te liggen.

Daarnaast kunnen in het pakket van kledingsponsoring nog worden genoemd - trainingspakken - coachjassen - sporttassen.

 

Lepelstraatse boys heeft met MUTA Sports een contract. De vereniging koopt hier alle nodige sportartikelen tegen sterk gereduceerde prijzen. Kijk bovenaan de home page van deze site voor de webshop.


                                

                                                                                                  

 

 
  • Reclamebord sponsors
  • Reclameborden
  • Wedstrijdsponsors
  • Kledingsponsoring
  •